reede, november 14, 2014

FOODIE THURSDAY

Tahaks väga öelda, et siin kaugel Austraalias me sööme päevast päeva eksootilisi mereande ning kummalisi puuvilju, kuid tõde on, et me sööme täpselt samu asju mida Eestiski. Eks mingeid erinevusi ikka ole. Nt toidu kõrvale käib meil nüüd musta leiva asemel valge sai, mis ongi minu jaoks ehk kõige harjumatum. Lisaks on austraallased väga suured veiseliha sööjad ning kui mulle on alati tundunud, et üldiselt eestlased on eelistanud just võimalikult loomuliku rasvasisaldusega piima, siis siinpool armastatakse väga skim milki ehk kooritud piima, mille rasvasisaldus on alla 1 protsendi ning mis näeb välja nagu hallikasvalge vedelik. No ja kartulisalatit ei tasu ka esimese hooga poest osta. Tähendab selliseid pisikesi erinevusi siin ikka on, aga mitte midagi sellist, mis toitumise või poes käimise keeruliseks teeks. Mõned toiduaineid on veidi teistsuguse maitsega, kuid sellega harjub kiirelt ning kokkuvõttes on poeletid igati mitmekesised ning huvitavad. 

Nt eile söime minestrone ehk köögiviljasuppi makaronidega pluss äärmiselt figuurivaenulikku saiakäkki. Yummy!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar