pühapäev, jaanuar 11, 2015

THE HOTTEST DAY OF MY LIFE

Kuna me otsustasime siia siiski veidi kauemaks jääda kui üheks aastaks, siis ongi vahepeal jälle väike töövahetus toimunud ning selja taga on esimene farminädal.

Algus oli ikka päris konkreetne, sest

meie esimene farmipäev sattus olema ka kõige kuumem päev meie elus. 

Linnas oli umbes 44 kraadi sooja ning seal farmis näitas 45,5 kraadi ära. Eks sa ürita nüüd sellise kuumusega asjalik ja tragi uus tööline olla. Kogu aeg oli mõtteis, millal saaks vaid koju külma dušši alla minna. Vahepeal nägime kahte suurt huntsman ämblikut ka. Need on ühed suurimad ämblikud siin Austraalias, neil on imelikud kõverad jalad ja üldse näevad nad suht kõõrakad välja. Ei tea kas kuumusest või millest, aga üpris ükskõikseks jätsid need tegelased meid. Lõpuks koju jõudes käisime napilt pesus ära, kui siin kandis otsustas elekter üles öelda - ei pidanud vist kuumusele vastu. Valgusfoorid ei töödanud. Süüa ei saanud teha. Ventilaatorid ei läinud käima. Läpparil sai aku tühjaks. Tähendab.. Ei jäänud muud üle kui pidi randa ära minema.

Igal juhul see oli esimene päev.

Ülejäänud nädalal oli 30-36 kraadi sooja, mis oli ikka väga mõnus võrreldes selle esimese 45 kraadilise päevaga. Nii et ega vist enam hullemaks minna ei saa :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar